Olen 31-vuotias nainen. Perheeseeni kuuluu mieheni sekä 8- ja 10- vuotiaat tyttäremme. Meillä asuu myös 5-vuotias sekarotuinen koira. Hän saa kohta kaverin eli perheeseemme muuttaa ensi viikon sunnuntaina sekarotuinen koiranpentu. Olemme tänä vuonna toteuttaneet pitkäaikaisen haaveemme ja muutimme kerrostalosta pääkaupunkiseudulta noin 100 km päähän pikkukaupunkiin melkein satavuotiaaseen omakotitaloon.

Työpaikkani on kuitenkin edelleen pääkaupunkiseudulla. Työskentelen terveydenhoitoalalla ja opiskelen terveystieteiden maisteriksi.

Vuoden 2017 lopulla hain apua pitkäaikaisiin oireisiini mielenterveydessäni ja sain masennusdiagnoosin. Tästä lähtien oli aika tutustua paremmin omiin tunteisiini ja pitää paremmin huolta itsestäni. Näistä aiheista kirjoitan täällä.

Lue lisää: Avun hakeminen masennukseen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *